Hirdetés

Nagyot szólt a Xiaomi Mi 5s és Mi 5s Plus



|

Snapdragon 821-es processzorral, dupla kamerával és ultrahangos ujjlenyomat-olvasóval érkeztek meg az új Xiaomi csúcskészülékek.

Hirdetés

Több hónapnyi pletyka után a Xiaomi bemutatta az új zászlóshajóját, a Mi 5s okostelefont - ezt a nagyobb Mi 5s Plus modell kísérte. 

Hirdetés

A Mi 5s 5,15 hüvelykes kijelzője full HD-s, alatta Snapdragon 821-es processzor lapul, 4 GB RAM-mal és akár 128 GB tárhellyel. A csúcsmodell nyomásérzékeny kijelzőt kapott. A Mi 5s Plus 5,7 hüvelykesre nőtt, dupla kamerával és 13 megapixeles Sony szenzorokkal, akár 6 GB RAM-mal. 

Újdonság továbbá a Qualcomm Sense ID ultrahangos ujjlenyomat-olvasója, amely kevésbé sérül a normál megoldásokhoz képest, és a másodperc töredéke alatt felismeri a felhasználót, akár vizes vagy piszkos kézzel is. A szenzor üvegen keresztül is működik. A nagyobb verzión a hátlapra került. 

A Mi 5s-ben lévő 12 megapixeles kamera és Sony IMX378-as szenzor állítólag ugyanaz, ami a Google Pixelbe is kerül. Az előlapi kamera 4 megapixeles. 

Adott továbbá az USB-C, a Quick Charge 3.0 gyorstöltés, illetve egy 3200 és egy 3800 mAh-s akkumulátor. A 64 és a 128 GB-os Mi 5s ára 300 és 345 dollár, a Mi 5s Plus 4 GB + 64 GB-os kiadása 345, a 6 GB + 128 GB verzió 389 dollár. Természetesen ezek az árak Kínában érvényesek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.