Hirdetés

Ne fúrj jackcsatlakozót az iPhone 7-re



|

A jelek szerint többen is komolyan vették a YouTube mókamestereit, és fúróval estek az iPhone 7-nek.

Hirdetés

Az Apple idei okostelefonjainak az egyik nagy újítása az, hogy többé nincs rajtuk jackcsatlakozó. Sokan nem csináltak a váltásból problémát, mások nem szeretnének lemondani a szabványról. 

Hirdetés

Éppen ezért lett népszerű az egyik olyan videó, amely megmutatta, hogyan lehet házilag továbbra is használni a 3,5 milliméteres portot az Apple új készülékein. 

Bár a TechRax a videót mókából készítette, a jelek szerint többen komolyan vették, hogy egy fúróval vissza lehet hozni az eltávolított csatlakozót. Az elmúlt napok ettől a történettől voltak hangosak. 

Természetesen elképzelhető, hogy az ijesztő visszajelzéseket, amelyek szerint tönkretették az eszközeiket, csak trollok írták. Ugyanakkor mivel az interneten könnyen terjednek az álhírek és a hasonló városi mítoszok, ezért sajnos jó eséllyel többen is kipróbálták a tippet, ezzel papírnehezékké változtatva az iPhone 7-et. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.