Hirdetés

Ne töltsd le a Super Mario Run bétáját Androidra



|

Kizárólag a Google Play Áruházon keresztül szabad beszerezni a játékot, a bétát ígérő külső oldalak csak kártevőt terjesztenek.

Hirdetés

Idővel Androidra is eljut a Super Mario Run, de a játék érkezésére sajnos még várni kell. Miután iOS-en már megérkezett, a Nintendo most az androidos kiadáson dolgozik. 

Hirdetés

Egy ideje a Super Mario Run már elérhető a Google Play Áruházban, de jelenleg csak előregisztrálni lehet rá - vagyis értesítést küld az áruház, ha az app elérhetővé válik. 

Sajnos a Super Mario Runnal nem lehet Androidon játszani addig, amíg hivatalosan meg nem érkezik. Amennyiben lenne is béta program, akkor az kizárólag a Play Áruházon keresztül működne. 

Mindennek ellenére sorra kerülnek elő az olyan oldalak, amelyek azt ígérik, hogy a Super Mario Run bétáját adják oda letöltésre. Sok meggyőző van ezek között - a céljuk azonban az, hogy az APK-t letöltő felhasználókat kártevőkkel fertőzzék meg. 

Fontos tehát, hogy a Super Mario Run iránt érdeklődők nagyon elővigyázatosak legyenek, és kerüljék azokat az oldalakat, amelyek bétát vagy ingyenes letöltést ígérnek: a Nintendónak egyszerűen nincs oka, hogy a Play Áruházon kívül bármit is kiadjon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.