Hirdetés

Négy további Nokia okostelefon közelít



|

A D1C után újabb Nokia okostelefonok várhatóak a második és a harmadik negyedévekben.

Hirdetés

A HMD Global az a finn cég, amely a következő 10 évben Nokia márkájú okostelefonokat dobhat a piacra - ott lesz a 2017-es MWC-n is, ahol legalább egy új terméket bemutat. 

Hirdetés

Ez várhatóan a régóta emlegetett Nokia D1C lesz - azonban ezt további modellek követik majd, a jelentések szerint egyenesen négy másik okostelefon. 

Ezek két hullámban, a 2017-es második és harmadik negyedévekben kerülnek majd a boltokba. Az eszközök 5-től 5,7 hüvelykes méretig fedik le a kínálatot, QHD vagy full HD felbontással. 

A HMD Global a kijelzőket már meg is rendelte a készülékekhez, olyan cégektől, mint az LG Display, a Century Technology és az Innolux - a gyártást az FIH Mobile intézi majd. 

A Nokia D1C várhatóan két verzióban nyitja a sort. A 200 dolláros, drágább változat 5,5 hüvelykes, full HD-s kijelzőt kap, 3 GB RAM-mal. A 150 dolláros, 5 hüvelykes kiadás 720p-s felbontással és 2 GB RAM-mal érkezhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.