Hirdetés

Nem jön az MWC-n a Galaxy S8



|

A Samsung elárulta, hogy nem az idei MWC-n rántja le a leplet az új zászlóshajóról.

Hirdetés

Bár a Samsung Galaxy S8 egyre közeledik, még mindig nem tudjuk, hogy pontosan mikor mutatkozik be. Azt viszont már tudjuk, hogy mikor nem. 

Hirdetés

DJ Koh, a Samsung Mobile első embere a Reutersnek elmondta, hogy a 2017-es MWC-n a Samsung nem mutatja be a Galaxy S8-at. A rendezvényt február 27. és március 2. között tartják, az új zászlóshajó pedig nagy valószínűséggel csak ezután érkezhet. 

A Samsung azt nem mondta meg, hogy mikor - a pletykák március végéről vagy április elejéről szólnak. A Galaxy S8 széria ezúttal egy 5 és egy 6 hüvelykes modellből állhat, utóbbi Galaxy S8 Plus néven érkezhet. Mindkettő kijelzője lekerekített lesz a széleken, ezért az edge jelző is eltűnik a nevükből. 

A szó-beszédek alapján nem lesz többé fizikai home gomb az újdonságokon, az ujjlenyomat-olvasó pedig a képernyőbe költözik. Pletykálnak még többé nem kiálló kamerát, sztereó hangszórót és 8 GB RAM-ot is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.