Hirdetés

Nem kap Snapdragon 835-öt az LG G6



|

Állítólag minden készlet a Samsunghoz kerül a Galaxy S8 miatt.

Hirdetés

A Forbes értesülései szerint a 2017-es MWC-n érkező és már márciusban megjelenő LG G6 nem kaphat majd Snapdragon 835-ös processzort a Qualcommtól. 

Hirdetés

A várakozások ellenére a Snapdragon 835 helyett be kell érje a tavalyi Snapdragon 821-gyel az LG, ezt állítólag egy iparági belsős is megerősítette. 

A Snapdragon 835-ből egészen áprilisig nem lesz elegendő mennyiség, ugyanis a kezdeti készletek egésze a Samsunghoz kerül a Galaxy S8 miatt - a többi gyártó egyelőre nem juthat a lapkakészlethez hozzá. 

Az április 14-i megjelenéssel pletykált Galaxy S8 riválisainak gyártói így más processzorok használatára vannak kényszerítve, ha még április előtt ki akarnak adni valamilyen zászlóshajót. Valószínűleg az HTC U Ultra is emiatt nem kapott Snapdragon 835-öt. 

Az LG G6 a hivatalos szivárogtatások szerint különleges, 1440 x 2880-as kijelzőt kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.