Hirdetés

Nem lehet telefonálni az iPhone-okkal



|

Számos iPhone 7, iPhone 6S és iPhone 5S készüléken fagy le a Telefon app.

Hirdetés

Amikor a Samsung Galaxy Note 7 drámája kiéleződött, akkor egy darabig úgy tűnt, hogy az iPhone tökéletes alternatíva. Azonban röviddel később sorozatos problémák ütötték fel a fejüket az Apple háza táján. 

Hirdetés

Az iPhone 6 készülékek közül soknál érintőkijelzős hiba jelentkezett (Touch Disease), amit csak hosszú idő után ismert el az Apple, és 149 dollárért javít. Az iPhone 6S okostelefonok egy része pedig 30 százalékon lemerül, akkuhiba miatt - itt ingyenes a csere. 

Szintén nagy probléma azonban, hogy az iPhone 7, az iPhone 6S és az iPhone 5S készülékek közül sok modellen nem lehet telefonálni, mert a Telefon app lefagy. A visszajelzések szerint sem fogadni, sem kezdeményezni nem lehet a hívásokat. A jelenség az iOS 10.1.1-es frissítése óta egyre égetőbb, de van, akinél már az iOS 10-zel jelentkezett. Még a gyári visszaállítás sem segít a helyzeten, csak ha állandóan be van zárva az app az alkalmazásváltóban. 

Az Apple egyelőre nem ismerte el hivatalosan a problémát, de remélhetőleg az iOS 10.2 már javítja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.