Hirdetés

Nem lesz moduláris az LG G6?



|

A gyártó állítólag nem látja értelmét a koncepció erőltetésének.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy idén befellegzett a moduláris okostelefonos álomnak. Elsőként a Google törölte a rendkívül ambiciózus Project Arát, most pedig a dél-koreai Electronic Times iparági forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az LG következő csúcsmobilját sem lehet majd külső perifériák csatlakoztatásával felturbózni.


Hirdetés


Az LG G5 sikertelensége természetes több probléma kulminációjából fakad: a vásárlók nem látták túl sok értelmét a hozzá elérhető kiegészítőknek, kényelmetlennek ítélték a modulok cserélgetését, és persze drágának tartották azokat. Ezen felül nem csak a felvevői oldalon akadtak problémák, az LG illetékesei állítólag jelentősen alábecsülték a koncepció és a modulok megvalósításához szükséges munkaigényt, plusz az okostelefon szimpla sorozatgyártását is alaposan megnehezítették a szokatlan mérnöki megoldások. A forrás szerint az LG ezentúl "a fogyasztók és piacok kívánságait kívánja kielégíteni ahelyett, hogy beleásná magát az innovációk alkotásába".



(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.