Hirdetés

Nem működik az iPhone 7 Főgombja kesztyűben



|

Problémás lesz télen használni az Apple aktuális csúcskészülékeit.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 7 botránya után vitathatatlanul is az Apple iPhone 7 most a legfelkapottabb okostelefon, apróbb problémák ide vagy oda. 

Hirdetés

Bár az új iPhone nem újult meg teljes mértékben, azért bőven akad rajta újdonság. Ilyen például a többé le nem nyomható, érintésérzékeny Home gomb (Főgomb). Ez az Apple Taptic Engine megoldásával jelez vissza érintéskor, de valódi gombhoz nem hasonlítható. 

Miután az első vásárlók már megkapták az iPhone 7 készüléküket, egyre többen számolnak be arról, hogy gond van a Home gombbal. Az ugyanis csak a bőrrel érintkezve működik - kesztyűben vagy akár egy vékony pólóval a gomb fölött semmi sem történik

A tél közeledtével ez sokak számára jelenthet problémát, főleg az igazán hidegebb időjárásban. A jelentések szerint az okostelefonokhoz kitalált kapacitív kesztyűkkel sem hajlandó működni a gomb. 

Természetesen az iOS 10 van annyira fejlett, hogy a Home gomb nélkül is lehet használni az iPhone 7-et. Ugyanakkor nem lenne meglepő, ha télen néhányan az orrukkal nyomkodnák a gombot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.