Hirdetés

Nincs elég kozmoszfekete iPhone 7



|

Nehéz gyártani az új színt, ráadásul nagyon keresett is a kozmoszfekete verzió.

Hirdetés

Nagyon keresett az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus kozmoszfekete verziója, azonban a helyzetet tovább rontja, hogy gyártási nehézségek miatt globális készlethiány alakult ki a fényes fekete kiadást tekintve. 

Hirdetés

A kozmoszfekete iPhone-ok 30-40 százaléka nem megy át a gyártáskor az Apple minőségi követelményein, ezért ezeket visszaküldik. Ezt maga Ming-Chi Kuo, a KGI Securities megbízható elemzője árulta el. 

Az előrendelések még szeptember 9-én kezdődtek, és a kozmoszfekete modellek érkezése már akkor novemberre csúszott. Ennek ellenére bizonyos modellek a vártnál hamarabb érkeztek meg a megrendelőkhöz ebben a színben. Az Apple boltjai közül csak nagyon kevésben van ebből az árnyalatból. 

Kuo szerint a kozmoszfekete modellek korlátozott készlete és az iPhone 7 Plus iránti, vártnál is erősebb kereslet felelős az iPhone 7-es kezdeti készlethiányokért, amelyekben nagyban közrejátszott a Samsung Galaxy Note 7 visszahívási botránya is. 

Ennek ellenére az elemző továbbra is fenntartja a véleményét, amely szerint az iPhone 7 okostelefonok eladásai az idei évben alulmúlják majd azt az eredményt, amit tavaly az iPhone 6S széria elért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.