Hirdetés

November 3-án jön az új Huawei zászlóshajó



|

Szinte biztos, hogy a várva-várt Huawei Mate 9 érkezik meg novemberben.

Hirdetés

November 3-án érkezik a Huawei következő zászlóshajója, legalábbis erre utalnak azok a levelek, amelyeket a kínai cég szétküldött a dátummal. Egy exkluzív sajtókonferenciát említenek Münchenben, Németországban. 

Hirdetés

Egyelőre annyit tudni, hogy egy új csúcskészülék globális bemutatójára kerít sort a Huawei, és ott lesz Richard Yu ügyvezető is

Az elmúlt események után egyértelművé vált, hogy ha Yu is ott van egy rendezvényen, akkor általában valami nagy dolgot is bemutatnak. Nemrég a Nova és a Nova Plus készülékekről rántotta le a leplet. 

Bár a titokzatos eszközről nem esett szó, szinte biztosan a Mate 9 az. Eddig decemberre volt várató az érkezése, de úgy tudni, hogy előrehozták. 

A Huawei Mate 9 a pletykák alapján Kirin 960-as processzort, akár 6 GB RAM-ot és 256 GB tárhelyet kap, hatalmas kijelzővel, dupla hátsó Leica kamerával és 4000 mAh-s akkuval. Az EMUI felületet lehet, hogy átdolgozzák, Kínán kívül ugyanis nem ért el sikert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.