Hirdetés

Novemberben jön a Nougat az LG G5-re



|

Egy ausztrál szolgáltató árulta el a titkot, amely szerint nagyjából egy hónap múlva itt az LG G5 frissítése.

Hirdetés

Az LG nagyon szeretne az androidos okostelefon-piac élére kerülni, és bár a G5 ebben keveset segített, a gyártó az utóbbi időben felgyorsította a szoftverfrissítéseit. 

Hirdetés

A Google Nexus készülékein már rég az Android 7.0 Nougat fut, azonban a többi gyártó még nem jutott el a frissítés kiadásáig. Lassan azonban elkezdenek szállingózni az első csomagok. 

Az LG G5 az elsők között frissül majd Nougatra a Nexusok után, ezt az információt pedig meg is erősítette az ausztrál Optus mobilszolgáltató. A frissítést november közepén adják majd ki. 

Ebből eredően jó eséllyel egy picivel korábban fut majd be az új Android a kártyafüggetlen kiadásra. Hivatalos információ egyelőre nincs. 

Sokan várják már az új Androidot, így idén is érdekes kérdés, hogy mely gyártók mely készülékeire jut el korábban - és hibamentesen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.