Hirdetés

Offline videózást kínál a Youtube Go



|

Elsőként Indiában válik elérhetővé a Google alkalmazása.

Hirdetés

A mai napon több az indiai felhasználók igényeit szem előtt tartó bejelentést is tett a Google, a számunkra legérdekesebb az androidos Youtube Go alkalmazás. Az első körben csak az említett országban, majd talán nemzetközileg is elérhetővé váló szoftver nem fogja leváltani a megszokott Youtube alkalmazást, hanem kiegészíti azt.


Hirdetés


A normál Youtube és a Youtube Go közti alapvető különbség, hogy az utóbbit már alapvetően offline használatra tervezték, így sokkal egyszerűbb a kezelése, és az ajánlott videók körét is eltérő módon próbálja meghatározni. Ezen túlmenően lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók átküldjék az egyik mobilról a másikra a már letöltött mozgóképeket.



Nem véletlenül Indiában rajtolt az alkalmazás: a kevésbé sűrűn lakott területeken sok esetben csak 2G mobilhálózat áll rendelkezésre, de ha el is érhető HSPA vagy LTE kapcsolat, a többség számára nehezen megfizethető a mobilnet. Persze a mobilnetes videózás nem csak Indiában jelent súlyos anyagi terhet, sehol sem olcsó mulatság az óriási adatforgalommal járó tevékenység.


A Youtube Go bejelentésében a Google halványan mintha célzott volna arra, hogy idővel Indián kívül is elérhetővé válhat az alkalmazás. Egyelőre az indiai ügyfelek sem tölthetik le a programot, valamikor a nagyon közeli jövőtől kezdve áll majd a rendelkezésükre.


(Forrás: 9to5Google, Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.