Hirdetés

Óriási a kereslet a Galaxy Note 7 iránt



|

A Samsung nem bírja tartani a lépést a megrendelésekkel, vagyis hatalmas sikernek ígérkezik a Galaxy Note 7.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Galaxy S7 után a Samsung a Galaxy Note 7-tel is rekordokat dönt majd, illetve, hogy a fejlesztések nagyon kifizetődőek lesznek. 

Hirdetés

A Samsung elárulta, hogy a vártnál nagyobb a kereslet az új eszköz iránt, emiatt pedig globális készletproblémák adódtak. Ez igen komoly érdeklődést jelez. 

Az előrendelések messze túlszárnyalták a Samsung várakozásait, így a megjelenési dátumot számos piacon el kellett csúsztatni. 

A Galaxy Note 7 kiváló fogadtatása miatt a Samsung folytathatja a remek üzleti eredményeit, még úgy is, hogy hamarosan az Apple is megmutatja, mivel készült a következő egy évre. 

Természetesen a hatalmas kereslet kockázatot is jelent a Samsungnak, ugyanis ha nem tudja időben kielégíteni az igényeket, bevételtől esik el. A Galaxy S6 edge-nél épp így történt, de a Samsung ezúttal a lehető leggyorsabban fokozza a gyártást. A cég méreteit és tapasztalatát tekintve várhatóan rövid időn belül megoldódik a helyzet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.