Hirdetés

Óriási baj van az iPhone 6-tal



|

Érintőképernyős problémáktól szenvednek az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus készülékek, egyesek szerint mind időzített bomba, ami a hibát illeti.

Hirdetés

Az iFixit szerint az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus készülékeket is komoly probléma érinti, amelyről ráadásul tud az Apple, azonban nem hajlandó elismerni. 

Hirdetés

Az Apple fórumain rengeteg panasz van azzal kapcsolatban, hogy a készülékek érintőkijelzője nem reagál megfelelően, a képernyő tetején pedig egy vízszintes, villódzó szürke sáv jelenik meg. 

Az iFixit "Touch Disease" névre keresztelte el a jelenséget, amely a független szakszervizek szerint égető gond. Rengeteg nagy szerviz havi több 100 ilyen leadott készüléket említ - vannak, akik szerint minden egyes iPhone 6 és iPhone 6 Plus időzített bomba, ami a hibát illeti, és minden tulajdonost érint a közeljövőben. 

Az Apple alkalmazottai tudnak a problémáról, azonban az Apple nem ismeri el a hibát. A szakértők szerint már vissza kellett volna hívni az eszközöket vagy ingyenes, garanciális javításokba kezdeni. Akinek még van garanciája, annak mielőbbi cserét javasolnak a független szakemberek, akinek már letelt, az nehéz út előtt áll. 

Az Apple garancián túli visszajelzései szerint az egyetlen megoldás az új készülék vásárlása, és lehet, hogy tényleg így van. 

A kijelző nyomkodása átmenetileg segíthet, azonban a jelenség később még intenzívebb lesz, amíg a kijelző felmondja a szolgálatot. A cseréje szintén átmeneti megoldás, ugyanis elölről kezdődik minden. A feltételezések szerint az alaplappal és az U2402 Meson Touch IC chippel lehet probléma, ezek miatt mondja be az unalmast a képernyő. 

Az új készülék vásárlása vagy az alaplap cseréje drága mulatság, az IC chipek cseréjét és az alaplap megerősítését pedig nem minden szakképzett szerviz képes elvégezni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.