Hirdetés

Óriási siker a Google Pixel széria



|

A pozitív hangvételű tesztek és vélemények miatt soha nem látott magasságokba emelkedett az Alphabet tőzsdei árfolyama.

Hirdetés

Az elmúlt 1-2 napban kezdtek el felbukkanni az első komolyabb tesztek a Google Pixel és Pixel XL készülékeiről a rangosabb külföldi oldalakon. Ezekben közös volt, hogy igazán pozitív hangvétellel nyilatkoztak az eszközökről. 

Hirdetés

Mindennek a hatására az Alphabet tőzsdei árfolyama rekordmagasságokba emelkedett - a Google tőzsdei megjelenése óta a legmagasabb az árfolyam. 

A Bloomberg szerint mindennek a hátterében egyértelműen a pozitív vélemények állnak. A felhasználók közül a legszerencsésebbek ma kaphatják meg először a készülékeket, a befektetők már a megjelenés előtt örülhettek. 

A Google Pixel és Pixel XL okostelefonjai a tesztek alapján a piac legzökkenőmentesebben és legsimábban működő okostelefonjai, amelyek kamerában nem csak megszorongatják, többségében le is verik az iPhone 7-et és a Galaxy S7 edge-et. A videók szoftveres stabilizációja a tesztek alapján valóban igen jól sikerült, és mindent leköröz. 

Ugyan sok helyen kijelentették, hogy a Pixel és a Pixel XL a valaha volt legjobb androidos okostelefonok, az még kérdés, hogy mennyi pénzt hoznak a Google számára. Amennyiben a készletinformációk erre jelként szolgálnak, akkor sokat, ugyanis a Google Pixel XL-készletei már kifogytak, kék modell sincs, a normál Pixelre pedig 5 hetet kell várni. Sajnos a konkrét számok még nem derültek ki. 

A Google Nexus készülékei tavaly már önmagukban is elképesztő minőséget és teljesítményt garantáltak minden téren, azonban a tömegeket és a pénztárcákat még nem hódították meg. A Pixel széria talán már ebben is sikeres lesz, főleg ha, a Google tényleg több száz millió dollárt költ a reklámjára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.