Hirdetés

Rekordmagasságokban szárnyal a Samsung



|

Csúcson a részvényárfolyam, hatalmas lesz jövőre a nyereség - remek formában a Samsung.

Hirdetés

A stratégiaértékelések és a vezetési struktúra átalakítása jó hatással van a Samsung megítélésére, amelynek a részvényárfolyama rekordmagasságokba szökött. 

Hirdetés

A cég komoly belső megbeszéléseket tart, ugyanis a célja az, hogy a jövő évben minimum 25 milliárd dolláros működési nyereséget érjen el. 

Mindez jól jelzi, hogy bőven van élet a Galaxy Note 7 után, sőt - a Galaxy S8 már most nagy sikernek ígérkezik, illetve úgy néz ki, hogy a Samsung az Apple exkluzív partnere lesz az OLED-kijelzős iPhone 8-nál (ami a képernyőt illeti). 

Természetesen a Galaxy Note 7 okozta 5 milliárd dolláros veszteségnek következményei is voltak. A Samsung a jelentések szerint a mobilos divízióban lecsökkentette az év végi bónuszt a havi fizetések 50 százalékáról 17 százalékra. Az idén a félvezetőkért felelős részleg kapta a nagy jutalmat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.