Hirdetés

Remekül zárta az évet a Huawei



|

10 millió P9 és P9 Plus fogyott idén, elérte a 140 milliós célt a Huawei - egyre többen szeretik a gyártó androidos okostelefonjait.

Hirdetés

A Huawei talán idén tette a legnagyobb lépést abba az irányba, hogy a nevét egy lapon említsék a legfőbb riválisaival, és, hogy az androidos zászlóshajók mezőnyében is komoly modelleket vonultasson fel. 

Hirdetés

A Huawei P9 például dupla hátlapi kamerát kapott, amelynek a fejlesztésében a Leica segített - mindennek a reklámjába sokat fektetett a gyártó, és az erőfeszítések kifizetődőek voltak. 

A Huawei már októberben több mint 100 millió okostelefont adott el globálisan, ami a teljes 2015-ös eredményét jelentette. Azóta a kitűzött 140 milliós eladási célt is elérte a gyártó, a P9-ből és a P9 Plusból pedig több mint 10 millió fogyott el. Az utódok érkezésééig 12 millió találhat összesen gazdára. 

Mindez remekül hangzik, de a Galaxy S7-ből nagyjából 10 millió fogyott 1 hónap alatt, az iPhone 6S-ből és iPhone 6S Plusból pedig 13 millió egyetlen hétvége alatt. Ilyen rekordokhoz a Huaweinek még rá kell kapcsolnia, azonban a márka már megalapozta a nevét a piacon és a felhasználók körében - ráadásul a Mate 9 az egyik legjobban sikerült androidos készülék, amely kamerában is sokat fejlődött, és a mezőny legjobbjai között van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.