Hirdetés

Rengeteg méregdrága fejlesztést borított a Galaxy Note 7



|

Az elektromos autók akkupiacát is megcélozta korábban a Samsung, azonban a tervek borultak.

Hirdetés

A Samsung rengeteg szektorban tevékenykedik, és folyamatosan dolgozik az új technológiákon annak érdekében, hogy még több piacra törhessen be. Csak a legutóbbi évben több mint 14 milliárd amerikai dollárt költött kutatás-fejlesztésre, amivel a tech szektorban a legnagyobb, globálisan a második a VW mögött. 

Hirdetés

A Galaxy Note 7 botránya azonban megtöri a költekezést, a jelentések szerint sok projekt csúszik vagy egyenesen leáll

A Samsung szerette volna például meghódítani az elektromos autók akkumulátorpiacát, azonban miután a Samsung SDI neve kicsit sem csillog jó fényben, ezért a terv veszélybe került. 

Több újítást kifejezetten a Galaxy Note 7-re építettek - például az íriszszkennert, ami a pénzügyi biztonsági piacot vitte volna előre, vagy éppen a Samsung Cloudot. Több nagy dél-koreai bank már használta ezeket, azonban a projekt sorsa kérdéses lett. 

A 2016-os Gear VR is mellékvágányra került, mert bár egy adapterrel visszafelé kompatibilis a Galaxy S és a Galaxy Note szériákkal is, igazából a Galaxy Note 7-hez készült. Az ígéretes projektek fejlesztési menetrendjét most alapvetően átdolgozzák. 

A Samsung első embere, Koh Dong-jin eközben már elnézést kért a dél-koreai sajtó előtt a történtekért, és ígéretet tett az okok felderítésére, valamint arra, hogy mindent megtesz, hogy visszanyerje a felhasználók bizalmát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.