Hirdetés

Rohamtempóban emelkedik a kereslet a Galaxy S7 iránt



|

A Galaxy Note 7-tulajdonosok 90 százaléka a Galaxy S7 edge-re vált át.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 7 második visszahívása egy ideje már tart, a szolgáltatók és az áruházak pedig már intézik a visszavételt. 

Hirdetés

Az elemzők elég sötét jövőt jósoltak a Samsung mobilkészülékeinek, azonban a jelek szerint nem kell túlságosan aggódnia a dél-koreai gyártónak. A Galaxy Note 7-tulajdonosok döntő többsége kitart a Samsung mellett. 

A jelentések alapján a Galaxy Note 7-tulajdonosok 90 százaléka Galaxy S7 edge-re cserélteti a készülékét. Ezt az értesülést tajvani kereskedők is megerősítették, és a hírek szerint ugyanez a helyzet más országokban is. 

Bár a Samsung már eldöntötte, hogy a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge modellek gyártását fokozza, és ezzel oldja meg a Galaxy Note 7 bakiját, a piac megelőzte az ötletet. A Galaxy S7-készletek a szolgáltatóknál és a kereskedőknél is kifogytak, és mindenki az új szállítmányokra vár. 

A legtöbb országban a Samsung pénzbeli kedvezményt vagy kupont is biztosít az ingyenes csere / pénzvisszafizetés mellé (általában maximum 100 dollárnyit). Természetesen a készülékek listaárai közötti különbözet is visszajár ezen felül. 

A Galaxy Note 7-tel kapcsolatos hírekről és információkról bővebben ebben és ebben a cikkünkben olvashattok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.