Hirdetés

Snapdragon 820 dolgozik Samsung kagylómobiljában



|

Két Full HD érintőkijelzőt és 4 GB memóriát kapott a W2017.

Hirdetés

Sokan kedvelték annak idején a kagylómobilokat, azonban az okostelefonos korszak beköszöntével gyorsan eltűntek a nemzetközi piacról. A legtöbb gyártó már évek óta egyáltalán nem foglalkozik flipes készülékekkel, a maradék néhány vállalat pedig évente 1-2 modellt készít, exkluzívan az ázsiai piacokra.


Hirdetés


A Samsung most bejelentette a legújabb felső kategóriás kagylómobilját. A nagy valószínűséggel csak Kínában elérhetővé váló W2017 áráról egyelőre nem adott tájékoztatást a gyártó, azonban a spekulációk alapján 20 ezer jüanra érdemes számítani, ami olyan 813 ezer forintot jelent. Az árból sejthetően nem spóroltak ki belőle semmit: Qualcomm Snapdragon 820 lapkakészlet, 4 GB RAM, 64 GB bővíthető háttértár, 5 / 12 megapixeles kamerák, dupla SIM, LTE, NFC, ujjlenyomat-olvasó, 2300 milliamperes akku, vezeték nélküli gyorstöltés.



A Samsung W2017 kettő darab S-AMOLED érintőkijelzővel rendelkezik, a flipjének mindkét felére került egy-egy 4,2 hüvelykes és 1920×1080 pixeles megjelenítő. Az Androidot futtató telefon 128 × 61 × 15,8 mm méretű, 208 grammot nyom.


(Forrás: Android Central, SamMobile)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.