Hirdetés

Snapdragon 835 kerülhet a Surface Phone-ba



|

A pletykák szerint legalább két prototípuson dolgozik jelenleg a Microsoft.

Hirdetés

A Microsoft végzett a Lumia termékcsaláddal, és igazából jelenleg a mobilos Windows is halottnak mondható. A feltámadásra a Surface Phone jelenti a reményt, amely állítólag jövőre érkezhet. 

Hirdetés

A legújabb pletykákat az általában megbízható Nokia Power User szállította. A Microsoft úgy néz ki, hogy jelenleg legalább két Surface Phone prototípuson dolgozik. 

Az egyikbe 4 GB RAM kerül, a másikba pedig 6 GB. Mindkettőben a Qualcomm nagyon erős, Snapdragon 835-ös processzora dolgozik majd. Ugyanez kerül a Samsung Galaxy S8-ba, és vélhetően a legtöbb jövő évi csúcskészülékben szintén ez lesz. 

A 6 GB-os modell állítólag az x86-os appok futtatására is alkalmas Continuum módban, míg a 4 GB-os nem. 

QHD-s, 1440 x 2560-as felbontást és 5,5 hüvelykes panelt is emlegetnek, valamint laptopszintű kiegészítőket (tollat és billentyűzetes tokot). 

2017 végén egyenesen három Surface Phone is jöhet, már a Windows 10 Mobile Redstone 3-mal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.