Hirdetés

Terhelés alatt sistereg az iPhone 7



|

Igazán kellemetlen zajt adnak ki magukból az Apple idei okostelefonjai terhelés alatt.

Hirdetés

Idővel "kopik" az iPhone 7 vízállósága? Nincs jackcsatlakozó? Könnyebben karcolódik a kamerát védő üveg? Könnyen karcolódik a kozmoszfekete borítás? Drága? 

Hirdetés

Talán egyik sem számít a "hissgate" néven induló probléma mellett. Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus készülékek első tulajdonosai közül egyre többen számolnak be arról, hogy terhelés alatt furcsa és sistergő zajok távoznak az Apple eszközökből. 

A hangot többen egy processzor vagy ventilátor zajához hasonlítják azokban a helyzetekben, amikor azok komoly terhelést kapnak. Egy asztali PC-nél vagy notebooknál adott esetben megszokott az ilyesmi, de a mobilkészülékektől inkább a néma működést várjuk el. 

Egyelőre nem tudni, hogy bizonyos készülékek gyártási hibájáról van szó, vagy magával az A10-es processzorral vannak gondok. Nem túl valószínű, de akár az Intel LTE lapkái is beleszólhatnak mindebbe. 

Az érintettek közül többen azt a tájékoztatást kapták az Apple-től, hogy a készüléket cserélik - bár ezt készlethiány miatt egyelőre többségében lehetetlen megoldani. 

A Samsung Galaxy Note 7 akkubotránya után azt is hihetnénk, hogy az idei zászlóshajók el vannak átkozva (?). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.