Hirdetés

Tévézés felsőfokon, korlátok nélkül, szabadon



|

Az ITT/OTT TV alkalmazása mostantól Windows Phone tulajdonosok számára is elérhető.

Hirdetés

Az ITT/OTT TV korlátlan tévénézést kínáló, magyar fejlesztésű alkalmazását mától az Android- és iOS-felhasználók mellett már a Windows Phone 8 és Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtató készülékek tulajdonosai is kipróbálhatják. Teszteld Te is az ITT/OTT TV Windows Phone 8 applikációját, melynek segítségével a tesztidőszak alatt ingyen nézhetsz számtalan tv-csatornát - bárhol, bármikor, különösebb kötöttségek nélkül.

Hirdetés

De miről is van szó?

Az ITT/OTT TV egy új, szolgáltatófüggetlen, interneten keresztül elérhető televíziós alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy hordozható eszközeiden is megnézhesd kedvenc tévéműsoraidat, olvashasd az elektronikus (EPG) tv-újságot, böngészhess a programokat és műsorelőzetesek között. A szolgáltatás Magyarországon bárhol, a nap bármely szakában elérhető.

A folyamatosan bővülő kínálatban már most is számos csatorna szerepel, amelyek műsorát az okostévéken, számítógépeken, androidos mobilokon, iPhone-okon és iPad-eken túl mostantól Windows Phone 8 és Windows Phone 8.1 készülékeden is elérheted. A szolgáltatás használatához csak szélessávú internetkapcsolat és egy olyan eszköz kell, amellyel az ITT/OTT TV megjeleníthető.

Hogyan lehetséges ez?

A szolgáltatás az OTT (Over The Top) streaming-technológiára épül, amelynek segítségével az interneten keresztül lineáris (normás) élő TV és VOD (Video On Demand) programokat nézhetünk.

Az új applikáció bemutatásával a Windows Phone tulajdonosok is teljesen ingyen használhatják az ITT/OTT TV-t. Nem kell mást tenniük, csak letölteni az alkalmazást és regisztrálni. Ha ez megtörtént, az SMS-ben kapott kód segítségével – melyet első belépéskor célszerű a felhasználónak egy általa könnyen megjegyezhetőre cserélni – a tesztidőszak alatt díjmentesen használható a szolgáltatás.

Tévézz szabadon, korlátok nélkül!

Nincsenek kötöttségek, bárhol, bármikor megnézheted a kedvenc műsoraidat. Nem csoda, hogy az ITT/OTT TV követőinek száma az indulás óta dinamikusan növekszik.

Kövesd Te is az ITT/OTT TV oldalait: www.ittott.tv, www.facebook.com/ittott.tv, amelyeken keresztül értesülhetsz a legfrissebb hírekről, fejlesztésekről, s betekintést nyerhetsz a „kulisszatitkokba” is.
Velünk csak nyerhetsz. Kérdőívünk kitöltői között exkluzív pólókat és páros mozibelépőket sorsolunk ki.

Töltsd le te is az applikációt, teszteld, és csatlakozz Te is az ITT/OTT TV-t kedvelők táborához!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.