Hirdetés

Töltés közben égett le egy Samsung Galaxy S7 edge



|

Állítólag az eredeti töltő használata közben kapott lángra egy Galaxy S7 edge.

Hirdetés

Az egyik nagy amerikai mobilszolgáltató egy alkalmazottja elárulta a PhoneArenának, hogy egy ügyfelük nemrég egy Samsung Galaxy S7 edge készüléket vitt vissza hozzájuk, amelyik felrobbant. 

Hirdetés

Az érintett Galaxy S7 edge-et a felhasználó két hete kapta meg, amikor visszaadta a korábban egyszer már lecserélt Galaxy Note 7 készülékét. A tulajdonos állítása szerint eredeti, gyári töltőn volt a mostani eszköz, amikor leégett az éjszaka közepén

Sajnos nem ez az első eset, hogy a Galaxy S7 edge leégéséről beszélnek. Korábban egy férfi nadrágjában gyulladt ki egy modell, komoly égési sérüléseket okozva. Szintén a múlt hónapban pedig éjszaka kapott lángra egy másik, töltés közben. Akkor is a gyári töltőt használták. 

Bár a Galaxy Note 7-et leszámítva a többi csúcskészülék elméletben biztonságos, a sorozatos botrányok mégis egyre több gyártót érintenek. A Galaxy S7 edge mellett az iPhone 7-ből is volt már olyan modell, amelyik felrobbant. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.