Hirdetés

Tölthető a Pixelek háttérképes appja



|

Megérkezett a Google Play Áruházba a Google Háttérképek és a Pixel Launcher.

Hirdetés

Nem csak a Google Pixelt és a Pixel XL-t szemelték ki sokan, de az azokon futó szoftveres megoldásokat is. Ezek közül most kettő is felkerült a Google Play Áruházba.

Hirdetés

Az egyik az igazán kedvelt és várt Google Háttérképek app, amely segítségével tetszetős háttereket lehet beállítani. A Pixel készülékeken ez már gyárilag rajta van, de immáron bármilyen robotos eszközre telepíthető, amin legalább Android 4.1 fut. 

Az app nagyszerű kollekcióval rendelkezik, amelyet maga a Google tart karban. Több kategóriát is tartalmaz, a képek a Google Earth, a Google+ és az 500px könyvtárából származnak. Az app további érdekessége, hogy képes automatikusan letölteni és beállítani naponta egy új háttérképet. 

Android 7.0 alatt a képeket háttérnek és a zárolt kijelző hátterének is be lehet állítani. A régebbi rendszereken csak a rendes hátteret tudja lecserélni. 

Sajnos az élő hátterek hiányoznak belőle, és rossz hír, hogy bár a Pixel Launcher is felkerült a Play Áruházba, az kizárólag a Pixel készülékekkel kompatibilis. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.