Hirdetés

Túl merész lenne az összecsukható Samsung Galaxy X



|

A Galaxy Note 7 után túl merész és túl drága elképzelésnek tartja a félbehajtható Galaxy X-et a Samsung.

Hirdetés

Egyre erősebbek a pletykák a Samsung első összecsukható okostelefonjáról, amelynek állítólag már a jövő év második felében sorozatgyártják a hatodik-generációs hajlékony OLED-kijelzőit. Az első készülékek még a jövő év vége előtt megjelenhetnek. 

Hirdetés

A Samsung egy szabadalmi bejegyzése is árulkodott arról, hogy milyen lesz az eszköz: gyakorlatilag középen egy automatikus zsanér hajtaná félbe a készüléket. A nagyon részletes leírás bizonyította, hogy a fejlesztés a végéhez érkezett. 

Bár egyesek már előrehozott megjelenést kezdtek emlegetni, egy dél-koreai forrás szerint maradt a második féléves érkezés, ami viszont időközben bizonytalanná vált. A Samsung azt fontolgatja, hogy inkább elveti a projektet. 

Bár mindenki összecsukható okostelefonról álmodozik, a Galaxy Note 7 problémái után a Samsung óvatosabb lett az új termékekkel kapcsolatban. További probléma, hogy a termék gyártása igen költséges, és a belátható jövőben nem lehet majd lentebb vinni az árakat. A Samsung nem biztos benne, hogy az emberek hajlandóak-e nagy összegeket áldozni egy effajta okostelefonra. Az idei csúcskészülékek után már tippelni sem merünk, mi szerepelne az árcédulán. 

A Samsung mindezek miatt azt is fontolóra vette, hogy talán összehajtható táblagéppel rukkolna elő, amelyet olcsóbb lenne gyártani is. 

A beszállítók szerint a technológia már adott egy ilyen eszközhöz - a hajlékony védőbevonat is -, és csak néhány hibát kell kijavítani. A Samsung SDI már hajlékony akkukat is gyártott, de igazából egy kettőbe hajtható okostelefonnál ezekre nem is lenne szükség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.