Hirdetés

Új értékelési módszerrel bővül a Play Áruház



|

Specifikus funkciók használatáról is színt vallhatnak majd az értékelők.

Hirdetés

Folytatja a Play Áruház informatívabbá tételét a Google. Az Android Police beszámolója alapján egyes felhasználóknál átalakult egy kicsit az alkalmazások véleményezésre használandó része, ugyanis a hozzászólásoknak már nem lehet címet adni, viszont egyenként értékelhetővé váltak az alkalmazások egyes funkcionalitásai. A "Top features" szekció eldöntendő kérdései arra vonatkoznak, hogy az adott program mely funkcióit veszik igénybe a felhasználók.


Hirdetés


Egyelőre nem világos, hogy az egyénileg értékelhető funkciók milyen módon kerülnek meghatározásra, azaz valamilyen módon a Google maga állítja be ezeket, vagy a fejlesztőkre bízza a megadásukat. Felhasználói oldalról úgy kell elképzelni a szisztémát, hogy a szokásos csillagozás után nem csak szöveges értékelést írhatnak a felhasználók, hanem igen / nem / nem tudom válaszokat adhatnak a megjelenő funkciók használata kapcsán. Az információ később segítheti a célszoftvereket keresők dolgát.



A hírek szerint egyelőre kevés felhasználónál és készüléken jelent meg a Top features rész, a széles körű elérhetővé válása valamikor a nem túl távoli jövőben várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.