Hirdetés

Újabb hibától szenved az iPhone 7, de a kijelzője a legjobb a világon



|

A repülős üzemmód használata után nem tér magához a készülék, amelynek viszont a DisplayMate szerint a legjobb a kijelzője a piacon.

Hirdetés

Mindig kockázatos egy új készülékre az elsők között lecsapni, és ezt az iPhone 7 korai vásárlói is érezhetik. Sok problémára derült fény az elmúlt napokban, itt a következő. 

Hirdetés

A repülős mód a vártnál kicsit tovább működik néhány embernél, ugyanis hiába kapcsolja ki azt valaki, a kapcsolatok utána sem élednek fel, és nincs szolgáltatás. A MacRumors szerint nem elszigetelt esetekről van szó, és az Apple is tud a problémáról

Az érintettek számára egyelőre a készülék ki- és bekapcsolását ajánlják. Ha ez nem válna be, akkor ki kell szedni a SIM-kártyát, majd visszahelyezni. 

Yasser El-Haggan (egyike az érintetteknek) azt mondta, hogy nem csak nem talált jelet az iPhone 7, de a jobb felső sarka forró is lett. Amikor bevitte egy Apple Store-ba, kicserélték a készülékét. Nem tudni, hogy a hiba szoftveres vagy hardveres jellegű. 

Mindeközben némi örömre ad okot a DisplayMate jelentése. A cég szerint az iPhone 7-ben van a világ legjobb kijelzője. Annak ellenére, hogy felbontásban nem erősített az Apple, 25 százalékkal jobb fényerőt ért el az iPhone 6-hoz képest, a színek pedig tökéletesek. Az iPhone 7 képernyőben az előző havi csúcstartót, a Galaxy Note 7-et is lepipálja a DisplayMate szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.