Hirdetés

Újra itt az Android Superguide



|

Egy helyen az Android legjava. Legújabb kiadványunkat ajándékba adjuk a januári PC World vásárlóinak.

Hirdetés

Gyakorlatilag kétszereplősre redukálódott az okostelefon-platformok piaca. A Windows Mobile lassan teljesen magára marad, a Blackberry pedig a saját rendszere helyett inkább a Google megoldására állítja át portfólióját. Az iOS és az Android versenyfutása sem nevezhető kétesélyesnek, a zöld robot ugyanis a mennyiségi számokban rendre tarol. A nyílt forrású mobilplatform az alsó- és középkategóriában egyeduralkodóvá vált, és a topligában is szorongatja a riválisát.

Rengeteg készülék, applikáció versenyez e területen, ráadásul a platform is folyamatosan gyarapszik. Friss magazinunkban megkíséreljük feltárni az Android legjavát, bemutatva a jelenlegi top készülékeket, és azokat a beállításokat, amelyeket minden okostelefon tulajdonosnak érdemes ismernie platformtól függetlenül.

Ízelítő a tartalomból:
- Telefonok mint fényképezőgépek
- Személyre szabott Android
- Terhes appok
- Építs applikációt!
- Takarékos Android

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán,  valamint a pénteken megjelenő januári PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.