Hirdetés

UPC: teljes modernizálás indul a 29-es körzetben



|

Az idei év végéig tízezer háztartásban válik elérhetővé a Fiber Power 500.

Hirdetés

Évek óta várt bejelentéssel indította a napot a UPC: teljes értékű felújítást kap a hírhedt 29-es körzet kommunikációs infrastruktúrája. Az óriási beruházásnak köszönhetően a Monorban, továbbá a város térségében élők végre elérhetik majd a vállalat olcsó és modern szolgáltatásait, beleértve az akár 500 Mbps letöltési sebességű Fiber Power internetet, a Horizon Go-t, a Wi-Free hotspotokat.


Hirdetés


A 29-es körzetben a UPC jelenleg csak rézkábelen keresztül képes internetszolgáltatást nyújtani. A rendkívül elavult infrastruktúrának köszönhetően a helyi előfizetők maximum 18 Mbps sebességű internetkapcsolatra fizethetnek elő, ráadásul bő 9000 forintos havidíj mellett. Ennyi pénzért pár hónap múlva már Fiber Power 500 csomagjuk lehet.



A tájékoztatás szerint az infrastruktúra fejlesztése októberben indul, az idei év végéig olyan 10 ezer háztartásban válnak majd elérhetővé a UPC legmodernebb szolgáltatásai. A beruházás valamikor 2017-ben fejeződik majd be, belátható időn belül olyan 50 ezer a térségben lévő háztartásba érkezhet meg a modern távközlési infrastruktúrára.


(Nyitókép: George Redgrave)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.