Hirdetés

Úton a szolgáltatói mobilokra az Anniversary Update



|

Egy hete csak a függetlenül okostelefonokra indult meg a terjesztése.

Hirdetés

Kedd este a Microsoft nem csak a számítógépes Windows 10 Anniversary Update-hez adott ki jelentős hibajavítást, hanem megkezdte a szolgáltatóktól vásárolt okostelefonok Anniversary Update frissítésének terjesztését is. A független készülékekre egy héttel ezelőtt kezdődött meg a patch elérhetővé tétele.


Hirdetés


A Microsoft mindenhol hangsúlyozza a frissítés kapcsán, hogy csak a támogatott eszközökön lesz elérhető, azonban ezekről hírünk írásáig nem találtunk definitív listát. A gyárilag Windows 10 Mobile rendszerrel piacra dobott mobilokra mindenképp telepíthető lesz az Anniversary Update, akik pedig Windows Phone 8.1-ről frissített eszközön használják az újabb rendszert, azoknak a Windows Áruházból letölthető Frissítési tanácsadó telepítését tudjuk javasolni, az alkalmazással elméletileg tisztázható a kompatibilitás kérdése.



Végül érdemes megemlíteni, hogy maguktól a mobilszolgáltatóktól is függhet, hogy mikor válik elérhetővé a megfelelő okostelefonokra az Anniversary Update.


(Forrás: Neowin | Nyitókép: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.