Hirdetés

Vezeték nélkül tölthet a vízálló LG G6



|

Dél-koreai jelentések alapján szakít a modularitással az LG G6, cserébe hasznos új funkciókat kap.

Hirdetés

Nem nehéz kitalálni, hogy az LG következő zászlóshajója a G6 lesz, azt azonban már nehezebb, hogy milyen lesz. A pletykák mindenesetre sokasodnak. 

Hirdetés

Dél-koreai jelentések szerint az LG egyik ügyvezetője azt mondta, hogy Japánban az időjárás miatt nagy igény van a vízálló okostelefonokra, és az LG G6 pont ilyen lesz. 

Ez egyben azt is jelenti, hogy a G6 nem lesz moduláris, továbbá az akkumulátora sem lesz cserélhető. Pozitívum azonban, hogy a vízálló tulajdonság eléréséhez egy drágább és hatékonyabb eljárást használ majd az LG, mint amit jelenleg a Samsung bevetett. A Hitachi, a Henkel és a 3M is azért versenyeznek, hogy az LG szerződjön velük. 

A vízálló kialakítás mellett vezeték nélküli töltés és LG Pay is jellemzi majd a G6-ot. Ez utóbbi NFC-t és MFT-t alkalmaz, utóbbinak hála a világ 90 százalékában bevethető lesz a szolgáltatás, még ott is, ahol nincs NFC. 

Az LG G6 a 2017-es MWC-n érkezhet meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.