Hirdetés

Visszatér az akciójegyzet a Galaxy Note 7-re



|

A Samsung úgy tűnik, hogy ismét hallgat a felhasználókra, és visszahozza az akciójegyzetet a Galaxy Note 7-re.

Hirdetés

A Samsung az idei évben belopta magát a felhasználók szívébe, ugyanis a Galaxy S7, a Galaxy S7 edge és a Galaxy Note 7 modellekben közös, hogy gyakorlatilag a vásárlók majdnem minden kívánságát teljesítette ezekkel a gyártó. 

Hirdetés

Van azonban egy apróság, ami a Galaxy Note sorozat felhasználóinak hiányozhat. Akiknek több készüléke is volt a szériából, azok emlékeznek még az akciójegyzetekre. Ezek segítségével kézzel, az S Tollal lehetett leírni bizonyos dolgokat, majd azokkal kezdeni valamit. Például egy felírt telefonszámot felhívni vagy üzenetet küldeni rá. Vagy például egy címet megnézni a Google Térképben, esetleg e-mailt küldeni a felírt tartalommal. 

Az akciójegyzet funkció végül kikerült a Galaxy Note 7-ből, ami miatt néhányan mérgesek lettek. 

Mivel a Samsung a jelenlegi stratégiája mellett mindent megtesz az igények kielégítése érdekében, ezért nem meglepő, hogy ezúttal is hallgat a kívánságokra. 

A hírek szerint a Samsung szeptember végén hozza vissza egy frissítés keretében az akciójegyzetet a Galaxy Note 7-re. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.