Hirdetés

Napokon belül bemutatkozhat a GTX 1060



|

Modelltől függően 250-300 dollárba kerülhet majd a kártya.

Hirdetés

Turbulens idők a videokártyák piacán. A mai napon elérhetővé vált az AMD Radeon RX 480, az erről szóló hírünkben linkeltünk néhány független tesztet a mérési eredményekre kíváncsiak számára. A WCCFTech friss beszámolója alapján az NVIDIA nem nézi ölbe tett kézzel az AMD ármánykodását, most július 7-én ugyanis bemutathatja, majd röviddel később piacra dobhatja a GeForce GTX 1060 kártyáját.


Hirdetés


A jelenlegi információk szerint kétféle kiadás lesz a grafikus vezérlőből: a 3 GB videomemóriával szerelt változat olyan 250 dollár, míg a 6 GB VRAM-os verzió 300 dollár környékén kerülhet majd piacra. A Pascal (GP106) architektúrás GPU-t használó termék a GTX 970 és GTX 980 kártyákat válthatja az NVIDIA kínálatában, azaz teljesítményre várhatóan valahol a kettő között lesz. Ez azt jelenti, hogy ár-érték arány tekintetében a vásárlóknak megérheti majd a GTX 1060-at választaniuk a 229 dolláros, 8 GB-os Radeon RX 480 helyett. Az AMD-féle rivális a teljesítmény tekintetében nagyjából a GTX 970-nel van azonos szinten.



Meg nem erősített értesülések szerint a GTX 1060 grafikus processzora 1280 CUDA magot tartalmazhat, a GDDR5 memória pedig 192 bites sínen csatlakozhat a GPU-hoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.