Hirdetés

280 ezer forintba kerülnek az Apple kerekei, de gördeszkázni nem jó velük



|

Egy videós deszkára szerelte a Mac Pro nevetségesen drága kerekeit, de hamar kiderült, hogy erre épp nem alkalmasak.

Hirdetés

Nagyon sok olyan dolgot lehetne mondani, amire okosabban el lehet költeni ennyi pénzt, de el kell fogadnunk: az Apple Mac Pro kerékkészlet közel 160 ezerbe kerül, ha azonnal megvásároljuk új Mac Pro-nk mellé, és 279 990 Ft-ba, ha csak utólag jut eszünkbe, hogy gurigatnánk a gépet. Jó eséllyel pusztán azért árazták be így hogy mindenki ámuldozzon rajta, téma legyen, és ne felejtsük el, hogy Apple=drága, drága=prémium, prémium=minőség.

Hirdetés

Azonban ha valaki gördeszkázni szeretne, jobban jár, ha az erre a célra kitalált függők és kerekek közül válogat. A Braille Skateboarding felszerelte a Mac Pro kerekeket egy lapra, de a végeredmény természetesen használhatatlan és erősen balesetveszélyes lett.

Az Unbox Therapy egyébként korábban teljesen Apple-ös deszkát alkotott, az még rosszabb volt ennél is. A tanulság: ha már Apple kerekeket vesztek, azokat csak valami olyanra szereljétek, amin helyük van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.