Hirdetés

5 nagyszerű app a Wear OS-t futtató okosórádra



|

Mutatunk néhány olyan alkalmazást, amely bármelyik Wear OS rendszerű viselhető eszközön helyet érdemel.

Hirdetés

A mai okosórák képesek számolni a lépéseinket, megjeleníteni az értesítéseket, figyelni a pulzusunkat és még a pontos időt is kiírják. Ennél persze többet is tudnak, elvégre erős chip van bennük, ami hasznos appok futtatására képes. De melyek is a legjobb appok, amiknek hála valóban hasznos kiegészítő lesz egy okosóra? A Google Play Áruházából rengeteg appot válogathatunk a Wear OS rendszerű viselhető eszközökre. A legkiválóbbak közül mutatunk most párat. 

Hirdetés

Bring! Grocery Shopping

A papír és a toll a múlté, a bevásárlólista sokkal praktikusabb az okosórán, ráadásul a családtagokkal is meg lehet osztani, egyszerre többet is. Manuálisan nem muszáj beírni az egyes tételeket, azokat megérinteni is elég a felvételhez. Az app segítségével nem csak új elemeket vehetünk meg, a már megvásároltakat is kipipálhatjuk. 

Google Térkép

Nem igényel különösebb bemutatást a legkiválóbb térképes alkalmazás, amely szerencsére Wear OS-t futtató okosórákon is tudja mutatni az útvonalat, anélkül, hogy a mobilt elő kellene vennünk. Az útvonal következő részleteit automatikusan jeleníti meg a kijelzőn, és a navigációs adatok készenléti módban is megjelennek. 

Find My Parked Car

A név mindent elárul: gombnyomásra menti az app a parkolóhelyünket, majd segít visszanavigálni a járműhöz, ha befejeztük a gyalogos útvonalat. Időzítő is van a programban, ami különösen hasznos, ha óránkénti díjszabással működik a parkoló. 

Foursquare

A gyalogos túra közben lehet, hogy megéhezünk vagy innánk egy kávét. A legjobb hely kiválasztásában sokat segít a Foursquare, a Wear OS-re írt app pedig kellően egyszerű. Elég hangulatot választanunk, majd a listából kiszemelnünk a kávézót, éttermet vagy boltot. 

Seven

Nem mindenkinek van ideje vagy kedve komplex edzésekre, de a Seven azért segít beiktatni némi mozgást a napba, ráadásul ehhez csak az okosórára lesz szükségünk. Az egyes feladatokat a kijelzőn lévő animációk segítenek elsajátítani, illetve vibrálások jelzik, ha ideje szünetet tartanunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.