Hirdetés

A Google-nek hála immáron bárki küldhet asztali gépről SMS-t



|

A webes Android Messages immáron mindenki számára elérhetővé vált.

Hirdetés

A Google nemrég útjára indította az Android Messages webes verzióját, amelynek köszönhetően az androidos felhasználók már asztali gépről is elkezdhettek SMS-eket küldeni. A webes megoldás azonban eddig csak azok számára volt elérhető, akik a legfrissebb Android Messages appot használták. 

Hirdetés

A Google immáron azonban mindenki számára elérhetővé tette a webes megoldást, vagyis még többen tudják használni ezt a klienst. 

Minderről Justin Uberti, a Google egyik mérnöke adott hírt a Twitteren. Ezzel a webes Android Messages megjelenési projektje a végéhez ért. 

Az Android Messages webes beállítása ahhoz hasonló, mint amit a WhatsApp esetében kell tennünk. El kell látogatnunk az oldalra, beszkennelni egy QR-kódot az okostelefonnal. Ezután jöhet a sötét mód, az értesítések, emojik, matricák és gyorsgombok. A webes Android Messages a Chrome, a Firefox, az Edge, a Safari és az Opera böngészőkkel is használható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.