Hirdetés

A Nintendo Switch OLED kijelzőjét is nagyon könnyű megkarcolni



|

Célszerű a konzol mellé rögtön venni egy védőfóliát is, különben hamar megjelenhetnek a karcok a gép érintőkijelzőjén.

Hirdetés

Az okostelefonok tervezésénél a mérnökök számolnak azzal, hogy a kijelző a zsebünkben kulcsokkal, pénzérmékkel és egyéb kemény tárgyakkal ütközik, így a legtöbb esetben üveg kijelzőt használnak, ami ellenálló ezekkel a karcokkal szemben. Legalábbis biztosan ellenállóbb, mint a Nintendo Switch OLED kijelzője.

Hirdetés

Az alábbi videóból kiderül, hogy a kijelzőre rakott védőréteg ellenére is már a kettes szinten megkarcolódik a panel, míg az okostelefonok általában 6-7-ig bírják. Ennek oka, hogy ez a vékony film inkább csak attól véd, hogy a szilánkok kirepüljenek, ha esetleg betörne maga a kijelző. 

A panel strapabírása tehát mit sem változott, az új Switch modellt sem érdemes csak úgy bedobni a táskába, sőt, az a legjobb, ha rögtön rárakunk egy kijelzővédőt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.