Hirdetés

A Tinder randiapp már teszteli a videós chatelést



|

Csak akkor lehet Tinderen videóban beszélgetni, ha mindkét fél hozzájárul.

Hirdetés

Összesen 13 országban kezdi meg az új videochat funkció tesztelését a Tinder, egyelőre csak felhasználók kisebb csoportjával. A Face to Face funkció lényege a fejlesztők szerint az, hogy az emberek kényelmesen érezzék magukat a beszélgetés alatt, illetve biztosak legyenek benne, hogy övék az irányítás. Éppen ezért a híváshoz mindkét félnek hozzá kell járulnia. Ezt akkor lehet megtenni, ha a két ember, akik passzolnak, szöveges beszélgetést kezdeményeznek, majd a videohívás ikonjára nyomnak a jobb oldalon. 

Hirdetés

A videós hívások tetszés szerint bármikor letilthatóak. Az ilyen chatek végén továbbá megkérdezi majd a platform, hogy akarunk-e még ilyen hívást a másik féllel a jövőben. Ha valami helytelen dolgot észleltünk, akkor pedig jelenthetjük is a másik felet. 

Egyesek szerint mindez azért is jó dolog, mert a világjárvány idején sokan inkább videohívások formájában randiznak és ismerik meg egymást jobban. Az új funkciót 13 országban tesztelik, Magyarországon még várni kell rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.