Hirdetés

Az Android O-val kifújt a OnePlus 3T



|

A OnePlus megerősítette, hogy a tavalyi csúcskészülékeire az Android O lesz az utolsó frissítés.

Hirdetés

A OnePlus 2 és a OnePlus X készülékek tulajdonosai nem örülhettek túlságosan, hiszen nagyon sokáig remélték, hogy megkapják majd az Android Nougatot, azonban a OnePlus nem kezelte jól a helyzetet - ha leszögezte volna, hogy mindkét modell a Marshmallow-n marad, akkor elkerülhette volna a felháborodást. 

Hirdetés

A OnePlus tanult ebből a hibából, és most jobban kommunikál a rajongókkal. Mivel sokan nem biztosak benne, hogy mi lesz a OnePlus 3 és a OnePlus 3T sorsa, ezért a kínai cég inkább tiszta vizet öntött a pohárba. 

A gyártó hivatalosan is megerősítette, hogy idővel a OnePlus 3 és a OnePlus 3T egyaránt megkapják az Android O-t - azonban ez lesz az utolsó nagy frissítés mindkét készüléken. 

A biztonsági javításokat az előrelátható jövőben mindkét készülékhez tovább biztosítja majd a OnePlus. Az Android O kiadása után az Open Beta Program a OnePlus 5-re áll át. A OnePlus 5-re természetesen az eggyel későbbi Android is jön majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.