Hirdetés

Bemutatkozott a hajtogatós OnePlus Open



|

Ütős ajánlattal jelentkezik be a hajtogatós mobilok versenyébe a OnePlus.

Hirdetés

A OnePlus az elmúlt hetek során igyekezett csúcsra járatni a várakozást a története első hajtogatós modellje kapcsán, ezért nemrég népszerű youtuberek tolmácsolásában vethettünk néhány előzetes pillantást a mobilra az új, strabapíróbb zsanérra és a gyári töréstesztekre koncentrálva.

Azóta viszont lezajlott a hivatalos bemutató, így az utolsó kérdések is tisztázódtak a OnePlus Open körül, amely ugyan elsőbálozó a csiki-csuki telefonok piacán, de attól még érdemes lesz komolyan vennie a konkurenciának.

Hirdetés

A vele egy időben debütált Oppo Find N3-mal megegyező készülék a 4 nm-es Snapdragon 8 Gen 2 csúcsprocesszorral támad, ami mellé 16 GB-nyi memóriát és 512 GB USF 4.0-s tárhelyet sikerült a burkolat alá préselni. A külső kijelző egy 6,31 hüvelykes, 120 Hz-es LTPO3 OLED-panel, míg a kinyitható belső képernyő szerepét egy 7,82 hüvelykes, ugyancsak 120 Hz-es AMOLED megjelenítő látja el.

A tekintélyes hátlapi kameraszigeten egy 48 MP-es széles, egy 64 mp-es, 3x-os optikai zoomot kínáló telefotó és egy 48 MP-es ultraszéles látószögű lencse kapott helyet, a OnePlustól megszokott Hasselblad-kalibrációval, míg szelfi kamerából kettő is jutott az Openre: a külső kijelzőbe egy 20 MP-es, a belső panelre pedig egy 32 MP-es szenzor került.

Kinyitott állapotban a OnePlus Canvas nevű felület fogadja a felhasználót, amelyet az alapoktól kezdve a multitaskingra hegyeztek ki. A gyártói ígéret szerint a "mainstream alkalmazások" 95%-a támogatja a nagy kijelzőt, amin akár három ablakot is munkába állíthatunk, az éppen aktívat pedig szabadon át is méretezhetjük.

A fekete és zöld színekben debütáló OnePlus Openért 1899 eurót, vagyis 726 ezer forintot kell kicsengetni, 99 eurós foglaló ellenében pedig már az előrendelésre is van lehetőség. Az október 26-ig tartó előrendelői akció keretében a OnePlus egy Buds Pro 2 vezeték nélküli fülest is tesz a csomagba, a leadott megrendeléseket pedig legkésőbb november 21-ig teljesítik. Ami a többieket illeti, a forgalmazás kezdetét október 27-re tűzték ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.