Hirdetés

Csendben érkezett meg a Sony Xperia XA2 Plus



|

6 hüvelykes kijelzővel és Qualcomm Snapdragon 630-as chippel debütált a Sony legújabb okostelefonja.

Hirdetés

A Sony még januárban mutatta be az Xperia XA2 és az Xperia XA2 Ultra okostelefonjait, amelyeket most csendben egy újabb modellel egészített ki. Megérkezett az Xperia XA2 Plus, ami az XA2 Ultra enyhén módosított kiadása. 

Hirdetés

Külsőleg a legnagyobb változást az új, 18:9 képaránnyal rendelkező, 6 hüvelykes kijelző jelenti. A képaránynak hála magasságban és szélességben is kisebb az új okostelefon, amit ezáltal könnyebb kézben tartani. A ház is prémium jelleget kapott, a műanyag hátlapot ugyanis alumínium panelre cserélte a gyártó. 

A hátlapi ujjlenyomat-olvasó fölött egy 23 megapixeles kamera található, sajnos azonban az előlapra a korábbi dupla kamera helyett egyetlen 8 megapixeles szenzor jutott. 

Az alkatrészeket tekintve mindenesetre nincs sok különbség az előző modellekhez mérten. A kijelző alatt a Qualcomm Snapdragon 630-as chipje lapul, 4/6 GB RAM és 32/64 GB tárhely mellett. Ez utóbbi microSD-vel tovább bővíthető. A készülékre gyárilag Android 8.0 Oreo kerül, amit egy 3580 mAh-s akku működtet, Quick Charge 3.0-támogatással. 

A középkategóriás Xperia ára egyelőre nem ismert, de azt már tudjuk, hogy augusztusban jelenik meg, fekete, ezüst, arany és zöld színekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.