Hirdetés

Csúcsminőségű wireless fülhallgatót keresel olcsón? Mutatunk egyet



|

A Nothing leleplezte az első termékét, ami már idén augusztustól elérhető lesz 45 országban.

Hirdetés

Carl Pei, a OnePlus társalapítója hozta létre tavaly októberben a Nothing vállalatot, néhány hét múlva pedig már meg fog jelenni a cég első terméke, a különleges dizájnú vezeték nélküli fülhallgató. A Nothing Ear 1 a Teenage Engineering közreműködésével készült, több remek technológiai fejlesztést kapott, ennek ellenére viszont viszonylag olcsón lesz megvásárolható.

Hirdetés

Az Ear 1 különleges látványvilágát annak köszönheti, hogy szinte az egész készülék átlátszó, és alapvetően minimalista kinézetet kapott. Július 31-én a Nothing hivatalos honlapján limitált kiadásban lesz elérhető a füles, de augusztus 17-től már világszerte megjelenik az Ear 1, ami mindössze 99 dollárba, vagyis nagyjából 30 ezer forintba fog kerülni.

Ez viszonylag kedvező árnak számít, tekintve, hogy mennyi fejlesztéssel pakolták tele a fülest. Három mikrofonos aktív zajszűréssel rendelkezik, illetve a Clear Voice Technology megoldásnak köszönhetően remekül képes szűrni a háttérzajokat is. A kapcsolódó szoftverrel több funkció is állítható lesz, így az EQ és a zajszűrés opciói is váltogathatók.

A füles mindössze 11,6 mm-es és 4,7 g-t nyom, a szilikon rész pedig extra szellőzőket is kapott. Az akkumulátorra sem lehet panasz, ugyanis a tesztek alapján 5,7 órát bír az Ear 1 zajszűrés nélkül, míg a funkciót aktiválva is nagyjából 4 órán keresztül használható. A töltés is elég gyors - mindössze 10 percig a tokban tartva akár 50 perc használati időt lehet nyerni. A fülhallgató továbbá vízálló, támogatja a gyors párosítást Android eszközökkel, illetve a kapcsolódó applikációnak hála nyomkövetéssel is rendelkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.