Hirdetés

Valami már megint nem kerek a Facebookkal



|

Akadozik a szolgáltatás a világ több részén, és az Instagram is megdöccen néha, nem tudni, mi a gond.

Hirdetés

Tudjuk, ha leáll a Facebook (és az Instagram), tömegek lepik el az utcákat, megindul a boltok fosztogatása, majd Mad Max-szerű posztapokaliptikus vízióban oldódik fel az emberiség. Mindenesetre azért megírjuk, hogy gond van, senki ne a saját készülékében keresse a hibát.

Hirdetés

A mostani hibajelenségek különfélék világszerte. Többen azt jelezték, hogy nem tudnak hozzáférni az Instagram egyes funkcióihoz, nem frissül rendesen az alkalmazás, illetve nem jelennek meg az új sztorik. Facebookon pedig leginkább a posztolással van gond, a legtöbbször a képek nem jelennek meg, vagy a képeket tartalmazó megosztásoknál hibaüzenetet kapnak a felhasználók. Nálunk is viccesen működik néha a hírek és cikkek megosztása, először simán azon kezdtünk agyalni, mi baja lehet a saját admin rendszerünknek, aztán kiderült, hogy a Zuckerberg-gépezet köhög.

Érdekes, hogy a DownDetector szerint az Instagram inkább Közép-Európában hasalt el, míg a Facebook fent említett problémáitól inkább Észak-Amerika felhasználói mehetnek a falnak. Ez utóbbi egyébként azért is kellemetlen, mert odaát éppen a Hálaadást ünneplik, és mindenki tolná fel a gesztenyés pulykáról készült fotókat ezerrel.

Lényeg a lényeg, ha ti esetleg valami hasonló problémát tapasztaltok bármelyik Facebookhoz köthető szolgáltatásban, ne essetek pánikba. Esetleg nézzetek el egy hangulatos búfelejtőbe egy bambira, beszélgessetek a családdal, vakargassátok a macskát és egyebek. Aztán úgyis lesz még újra Facebook, lesz még lágy kenyér, ahogy a dal is mondja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.