Hirdetés

Frissült, és most gyorsabban merül a OnePlus 6



|

Többen arról számoltak be, hogy az OxygenOS 5.1.8 telepítése óta gyorsabban merül a készülékük.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy kellemetlen hiba csúszott az OxygenOS legutóbbi frissítésébe, amelyet a OnePlus 6 kapott meg. A hiba miatt a készülék akkumulátora az eddiginél gyorsabban merül. 

Hirdetés

Aki már letöltötte és telepítette az OxygenOS 5.1.8-at, az valószínűleg érintett az ügyben. Ez a rossz hír, a jó pedig az, hogy nem mindenkinek merül gyorsabban a készüléke. 

A OnePlus fórumán egy nagy topikban boncolgatják a témát, és bár sokan azt állítják, hogy a normálisnál gyorsabban merül az okostelefonjuk, olyanok is akadnak, akik semmi szokatlant nem tapasztalnak üzemidő terén. 

A OnePlus egyelőre nem reagált hivatalosan a panaszokra, de ha helyt ad azoknak, akkor valószínűleg hamarosan újabb frissítés érkezik az OxygenOS rendszerhez, amelyben kijavítják a felmerült kellemetlenséget. 

Aki még nem telepítette az OxygenOS 5.1.8-at, annak érdemes lehet megvárnia a következő verziót, esetleg a OnePlus megerősítését, hogy hibamentes-e a mostani build. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.