Hirdetés

Decemberben frissülnek utoljára az első Google Pixelek



|

A novemberi biztonsági javítás elmarad, a decemberivel pedig megszűnik a legelső Pixel okostelefonok támogatása.

Hirdetés

A Google Pixel mobilok egyik legnagyobb erőssége, hogy a Google garantálja a közvetlen frissítéseket: a rendszerfrissítéseket 2 éven át, a havi biztonsági javításokat 3 éven át. 

Hirdetés

Néha persze vannak kellemes meglepetések, és még a Google is előfordul, hogy megfejeli az eredeti ajánlatát. Az első Pixel és Pixel XL készülékekre nem kellett volna, hogy befusson az Android 10, mégis megérkezett. 

A novemberi biztonsági frissítés viszont elmaradt. Sokan már ekkor elkönyvelték az eredeti széria nyugdíjazását, azonban a Google a The Verge-nek elárulta; hogy bár a novemberi frissítés elmarad, a decemberi frissítés érkezik, és kombinálja majd a javításokat. 

A decemberi ezzel az eredeti Pixelek utolsó frissítése lesz, azután tényleg megszűnik a támogatás. Aki hajlandó feloldani a bootloadert, az persze némi trükközéssel főzött ROM-ot is használhat, amelyekbe bekerülhetnek majd a frissítések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.