Hirdetés

Így változhat az iPhone 15 Pro dizájnja a jelenlegihez képest



|

Idő előtt kiszivároghattak az új csúcsmodell tokjai.

Hirdetés

A várhatóan ősszel érkező iPhone 15-sorozat kapcsán talán még a szokásosnál is több pletyka kering, ám nem könnyű eligazodni a híresztelések között, mivel akár naponta is változhat a helyzet. Sokáig például arra fogadtak a szivárogtatók, hogy az iPhone 15 Pro Maxot már Ultrának fogják hívni, és az iPhone 15 Próval egyetemben érintésérzékeny felületekkel helyettesíti a megmaradt fizikai gombokat.

Azóta viszont fordult a kocka, így most épp a Pro Max név és a fizikai gombok megmaradására tippelnek a jóslatok, amelyről korábban egy CAD-fájlok alapján elkészült fizikai modellt is láthattunk. Most pedig itt van két újabb szivárgás, melyek ezúttal kiszivárgott tokok formájában árulkodnak az iPhone 15 Próról.

Hirdetés

Az első szivárgás néhány képet tartogat, amelyeken egymás mellett látható az iPhone 14 Pro és az iPhone 15 Pro - állítólagos - tokja. A felvételek a kínai közösségi médiából származnak, és a MacRumors szúrta ki őket elsőként. A kivágások alapján az új prémium mobil nagyrészt apró változtatásokat eszközöl a keret elrendezésén: valamivel lejjebb helyezett hangerő-gombokat láthatunk, és egy kissé arrébb került a készülék bekapcsolására szolgáló gomb is.

Emellett nagyobb lett a töltőnyílás, amely a régi Lightningot váltó USB-C szabvány alkalmazására utalhat, illetve egyetlen apró gomb válthatja az eredeti iPhone óta használt némító kapcsolót, így ennek elég lesz egy kisebb nyílás is. Ami pedig a másik új szivárgást illeti, ezen is egy iPhone 15 Pro tokot láthatunk, ám videós formában:

Mondanunk sem kell, hogy fentiek még nem bizonyítékok semmier, így cseppet sincs kizárva, hogy az iPhone 15-széria tényleges rajtjáig még újabb fordulatok következnek be a várakozásokat illetően. A legbiztosabbnak egyelőre az tűnik, hogy a korábbi évekhez hasonlóan szeptemberben számíthatunk az új generáció leleplezésére, amely továbbra is négy modellt (iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro, 15 Pro Max) kínál majd a vásárlóknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.