Hirdetés

Két hajtogatós készüléket is Európába hozhat az Oppo



|

Közeleghet a Samsung Galaxy Z Fold4 és Z Flip4 kínai riválisainak globális rajtja.

Hirdetés

Ismét beindultak az események a hajtogatós okostelefonok körül, miután a piacvezető Samsung a múlt héten bemutatta az idei újdonságait, a Galaxy Z Fold4 zászlóshajót és az összecsukható Z Flip 4-et. A lendületben lévő koreai gyártó később azt is elárulta, hogy 2025-re már több origami-mobilt tervez eladni, mint Galaxy S-szériás készüléket, ám ehhez a konkurenciának is lesz néhány szava.

Azt egy ideje például már tudjuk, hogy a Motorola még ebben az évben piacra dobja a Moto Razr harmadik generációját (viszont mindkét eddig kitűzött leleplezési dátumot lemondták, legutóbb augusztus 11-én), a jelek szerint pedig az Oppo is nekiugrik a Z Fold-sorozat torkának.

Hirdetés

A BBK Electronics tulajdonában álló kínai gyártó ugyanis nemrég két nevet is levédetett az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál (EUIPO). Az egyik a Find N Fold, amely vélhetően a tavaly decemberben piacra dobott, de eddig csak Kínában árusított Oppo Find N globális változata lehet, a másik pedig a Find N Flip, amely egy bejelentésre váró összecsukható modellt takarhat.

Habár a gyártótól nem érkezett erre vonatkozó utalás vagy megerősítés, a nevek augusztusi bejegyeztetése arra utal, hogy az Oppo még ebben az évben piacra dobhatja az újdonságokat. Kérdés, hogy ezekkel mennyire tudja majd megszorongatni a Samsungot, de a megfelelő árazással semmi sincs kizárva.

A Galaxy Z Fold4 Magyarországon 780 ezer forintról indul, míg a Z Flip4-ért 480 ezer forintot kell kicsengetni, így az Oppónak valahová ezek alá kell belőnie a Find N Fold és a Find N Flip árcéduláját, ha komoly esélyekkel akar indulni.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.