Hirdetés

LCD-kijelzőt kap az LG G7



|

Takarékossági okokból LCD-kijelző lesz az LG következő csúcskészülékében.

Hirdetés

A legutóbb jelentések szerint nem lesz OLED-panel az LG G7-ben, vagyis abban a készülékben, ami az LG következő zászlóshajója lesz. Bár az OLED-kijelzők laposabbak és hatékonyabbak, kétszer-háromszor annyiba kerülnek, mint egy LCD. 

Hirdetés

Piacelemzők szerint azért is valószínű, hogy az LG G7 marad az LCD-kijelzőnél, mert az LG mobilos divíziója már rég veszteséges. Ugyan egyre több gyártó vált át OLED-panelekre, ezeknek az ára még mindig magas, ezért az LG nem sietettné a teljes átállást. 

Korábbi szivárgások szerint az LG ezúttal egy MLCD+ kijelzőt vetne be, ami egy hagyományos LCD-hez képest 35 százalékkal kevesebbet fogyaszt, illetve sokkal jobb fényerőt is garantál. 

Egyes feltételezések szerint az LG döntéséhez annak is köze van, hogy az Apple iPhone X a vártnál rosszabbul fogy. Ebben a készülékben is OLED-kijelző van egyébként. 

Az LG a V30-ba már OLED-panelt rakott, azonban a mostani jelentések fényében már nem biztos, hogy az utódban is az lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.